Voel ... ontspan ... voel je ontspannen ...

Hawaïaanse Lomi Lomi massage - een diep helende ervaring

Zin in een bijzondere ervaring? Kies dan voor een Hawaïaanse Lomi Lomi massage. Je wordt met handen én onderarmen gemasseerd. Lange, trage bewegingen over het hele lichaam zorgen ervoor dat je langzaam wegzakt in een toestand van diepe ontspanning. 

 

Je rug, benen, armen, zelfs je handen en voeten, worden als een geheel beschouwd en dus vaak in één beweging gemasseerd. Daarom word je ook minder afgedekt met doeken. Als masseur gebruik ik zowel mijn handen als mijn onderarmen. Daardoor voelt het lichaamscontact intenser. Vaak ervaren mensen deze massage als koesterend.

Meer info

 

75 minuten - 60 euro

90 minuten - 70 euro

120 minuten - 90 euro

 

Indische massage - verwenbeurt voor al je zintuigen

De Indische massage is duizenden jaren oud. Ze maakt deel uit van de Ayurvedische traditie die streeft naar een gezonde en evenwichtige levenswijze.

De zachte en langzame strijkende bewegingen van deze heerlijke ontspannende Indische massage zullen je snel tot rust brengen. Blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.

 

Je huid is je grootste zintuig en mag af en toe eens goed verwend worden. Niet alleen laat het gevoel van de warme olie op je huid je helemaal tot rust komen. Bovendien is de mengeling van sesamolie, kokosolie en zonnebloemolie ook nog eens verzorgend voor je huid. Voor de ultieme verwenning kan de massageolie verrijkt worden met heerlijk geurende essentiële oliën zoals sandelhout, jasmijn, lavendel of bergamot.

Na deze massage voel je totale ontspanning, nieuwe levenskracht, een grotere weerstand, …

Meer info

 

60 minuten - 60 euro
75 minuten - 70 euro
90 minuten - 80 euro 

Aromatherapie - 5 euro extra 

 

Zweedse massage - stress wegwerken en energie bijtanken

Zweedse massage is een ontspannende massage voor het hele lichaam waarbij ook iets steviger op de spieren wordt gewerkt. Ze wordt gegeven met warme olie.

De massage begint steeds met lange zachte strijkingen. Die zorgen er voor dat je helemaal kan relaxen. Na deze opwarming wordt het tijd om iets steviger op de spieren te werken met knedingen, cirkelvormige fricties en zachte kloppende bewegingen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en minder pijnlijke spieren.

Na een Zweedse massage voel je gegarandeerd minder stress en heb je terug soepeler spieren.

 

60 minuten - 60 euro
75 minuten - 70 euro
90 minuten - 80 euro

 

Japanse gezichtsmassage - een beetje Zen voor je hoofd

Een Japanse gezichtsmassage, ook gekend onder de naam Ko-bi-do, is ideaal om de stress los te laten, hoofdpijn te laten verdwijnen en je gezicht terug te laten stralen.

Eerst krijg je een nekmassage voor een betere bloeddoorstroming naar het gelaat. Dan volgt een gezichtsmassage en een energetische massage door drukpunten op de meridianen in het gezicht te stimuleren. Als afsluiter geniet je van een zachte lymfedrainage van gezicht en hals om de afvalstoffen af te voeren en een hoofdhuidmassage zodat je je helemaal ontspannen voelt.

Meer info

 

40 minuten - 40 euro

 

Zen-arrangement

Het Zen-arrangement combineert een zalige Japanse gezichtsmassage met een volledige lichaamsmassage van 60 minuten naar keuze.

 

90 euro ipv 100 euro - 100 minuten

 

(Zweedse massage 60' +  Japanse gezichtsmassage 40 min)

  

Privé-workshop massage voor duo's

Leer op 3 uur de basistechnieken van een goede relaxmassage zodat jullie elkaar nog beter kunnen verwennen en heerlijk laten ontspannen. Bij deze privé-workshop kiezen jullie zelf de datum en je volgt je eigen ritme.

 

Jullie oefenen om beurten op elkaar, dus op het einde van de workshop hebben jullie allebei de basistechnieken in de vingers. Bovendien hebben jullie allebei 90 minuten kunnen genieten van een zalige massage.  

 

Meer info

 

Workshop van 3 uur - 130 euro voor 2 personen