Voel ... ontspan ... voel je ontspannen ...

Japanse gezichtsmassage - een beetje Zen voor je hoofd

Een Japanse gezichtsmassage, ook gekend onder de naam Ko-bi-do, is een heel bijzondere ervaring. Ideaal om de stress los te laten, hoofdpijn te laten verdwijnen en je gezicht terug te laten stralen.

 

Heb je last van stress, slechte slaap, hoofdpijn, ... dan is dat dikwijls ook aan je gezicht te zien. De Japanse gezichtsmassage helpt je gezicht te ontspannen en geeft je terug een mooie natuurlijke uitstraling.

 

Deze massage stimuleert het spierweefsel in het gezicht en zorgt zo voor een betere bloedsomloop en vermindert de spanning van de gelaatsspieren. Regelmatig een Japanse gelaatsmassage laten uitvoeren zou helpen het verouderingsproces te vertragen en werken als een natuurlijke facelift.

 

Eerst krijg je een nekmassage voor een betere bloeddoorstroming naar je gelaat. Dan volgt een gezichtsmassage en een energetische massage waarbij de drukpunten op de meridianen in het gezicht worden gestimuleerd. 

Als afsluiter geniet je van een lymfedrainage om de afvalstoffen af te voeren en een hoofdhuidmassage zodat je je helemaal ontspannen voelt.

 

Laat even alles los en voel ... ontspan ... voel je ontspannen ... met deze heerlijke gelaatsmassage.

 

40 minuten - 40 euro

 

Zen arrangement: Japanse gezichtsmassage 40 minuten + volledige lichaamsmassage 75 minuten - Meer info