Voel ... ontspan ... voel je ontspannen ...

Privé workshop massage voor duo's 

Leer op 3 uur de basistechnieken van een goede relaxmassage zodat jullie elkaar nog beter kunnen verwennen en heerlijk laten ontspannen. Bij deze privé-workshop kiezen jullie zelf de datum en je volgt je eigen ritme.

  

Jullie oefenen om beurten op elkaar, dus op het einde van de workshop hebben jullie allebei de basistechnieken in de vingers. Bovendien hebben jullie allebei 90 minuten kunnen genieten van een zalige massage.

 

Tijdens de workshop ligt de nadruk op het oefenen. Ik geef telkens een korte demonstratie van een bepaalde techniek en daarna mag je het meteen zelf proberen. Je partner geeft feedback, want die kan jouw massage vergelijken met die van de lesgever. Een goede relaxmassage is maar voor een deel op techniek gebaseerd. Even belangrijk is je manier van aanraken, je aandacht en liefdevolle intentie, je tempo, ... Ook daar besteden we aandacht aan. 

 

Het is dus niet de bedoeling om jullie in deze basiscursus te overdonderen met tientallen technieken, die je daarna direct weer vergeten bent. Omdat we maar 3 uur hebben, beperken we ons meestal tot de rug en de achterkant van de benen. Maar als jullie andere wensen hebben kan ik het programma gemakkelijk aanpassen. Vervolgsessies zijn mogelijk. Na de workshop krijgen jullie een beknopte cursus mee.

 

Workshop van 3 uur - 130 euro voor 2 personen 

Maak je afspraak via dit formulier