Hawaïaanse Lomi Lomi massageEen diep helende ervaring

Zin in een bijzondere ervaring? Kies dan voor een Hawaïaanse Lomi Lomi massage. Je wordt met handen én onderarmen gemasseerd. Lange, trage bewegingen over het hele lichaam zorgen ervoor dat je langzaam wegzakt in een toestand van diepe ontspanning. 

 

Je rug, benen, armen, zelfs je handen en voeten, worden als een geheel beschouwd en dus vaak in één beweging gemasseerd. Daarom word je ook minder afgedekt met doeken. Als masseur gebruik ik zowel mijn handen als mijn onderarmen. Daardoor voelt het lichaamscontact intenser. Vaak ervaren mensen deze massage als koesterend.

 

Lomi Lomi is de Hawaïaanse term voor massage. Het betekent 'drukken, kneden, wrijven', maar ook 'met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken'. Deze massage ontstond duizenden jaren geleden op de Hawaïaanse eilanden. De technieken weerspiegelen ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven. 

 

75 minuten - 60 euro

90 minuten - 70 euro

120 minuten - 90 euro

 

Enkele reacties:

Sietske: Zalige massage! Ik was last-minute toch een beetje nerveus om me door een man te laten masseren, want zo'n Lomi Lomi is toch wel heel intiem, niet? Maar Adri ontving me eerst heel gemoedelijk in de ruimte, waardoor ik direct aanvoelde dat hij het professioneel aanpakt. En de ervaring was nóg beter dan verwacht: ik kon de spanning van de afgelopen weken helemaal loslaten, en voelde mijn lichaam in een zeer diepe rust... Het was het beste cadeau dat ik mezelf kon geven, en ik wil het gauw herhalen! Bedankt Adri!

CathyEen Lomi Lomi massage is geen gewone massage. Voel de verbondenheid, de geborgenheid, de golfbewegingen, de energie (chi, prana, levensenergie,...) stromen. Het was een heerlijk gevoel! Ik voel er de rust nog altijd van. Adri pakt het heel professioneel aan. Heel respectvol en persoonlijk. Een aanrader!

Joke: Vandaag kreeg ik de Lomi Lomi massage van Adri. Ik had een licht idee wat ik van deze massage mocht verwachten, maar hij was nog uitgebreider dan ik me had voorgesteld. Deze, toch wel, intieme massage, zorgt ervoor dat je alles even loslaat en de problemen en stress van het dagelijkse leven als een zucht vergeet.
Tijdens deze massage gebruikt hij ook zijn onderarmen en masseert hij het lichaam in 1 trek van boven naar onder, van onder naar boven, van achter naar voren. Bij bepaalde bewegingen plaatst hij zijn ene arm tussen jou en de tafel terwijl de bovenste arm met zachte bewegingen de massage voortzet. Geborgenheid, veiligheid, vertrouwen en koesterend zijn termen die in mijn hoofd springen als ik deze massage zou omschrijven. Adri sluit deze massage af met nog een zalige gelaatsmassage waarbij ik al helemaal eventjes weg glipte in de diepte van de relaxatie! Bij deze massage is het aangeraden om niet na te denken en Adri zijn werk te laten doen zodat jijzelf kan verkeren in de rust die je helpt ontsnappen van de dagdagelijkse sleur.
Adri is een super professionele masseur die echt de tijd neemt om jou zo goed mogelijk te laten genieten van zijn massage. Kom je nu voor een ontspannende massage of om die spieren los te laten maken, Adri weet je met zijn handen perfect te raken! 

Hilde: "Zalig genoten van jouw hemelse handen. Ben helemaal Zen"

Winde: "Liefdevolle zorg voor lichaam EN geest. Je komt op je gemak bij Adri waardoor je de massage ECHT ontvangt en waardoor de massage zijn werk kan doen."

Claudia: "Een heerlijke massage ontvangen van Adri, zo onverwacht, omdat het zo vol was van genot en ontspanning. Iets wat je je nauwelijks kunt inbeelden, laat staan dat je het mag meemaken. Ik wist niet dat een massage zo'n deugd kon doen maar hier heb ik het beleefd, met respect en kunde. Ik kan iedereen aanbevelen om een Lomi Lomi massage mee te maken. Dat is echt genieten!!!!"

 

Benieuwd? Maak dan zelf ook een afspraak! 

 

 

Sentir massage - Ringlaan 84, Wilrijk - 0470 66 93 29