Voel ... ontspan ... voel je ontspannen ...
Welkom » Hawaiaanse massage

Hawaïaanse Lomi Lomi massageMet fluwelen handen … en armen

Zin in een bijzondere ervaring? Kies dan voor een Hawaïaanse Lomi Lomi massage. Je wordt met handen én onderarmen gemasseerd. Lange, trage bewegingen over het hele lichaam zorgen ervoor dat je langzaam wegzakt in een toestand van diepe ontspanning. 

 

Lomi Lomi is de Hawaïaanse term voor massage. Het betekent 'drukken, kneden, wrijven', maar ook 'met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken'. Deze massage ontstond duizenden jaren geleden op de Hawaïaanse eilanden. De technieken weerspiegelen ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven. Ze zijn gebaseerd op traditionele dansrituelen. 

 

Verwacht je aan lange vloeiende bewegingen over heel je lichaam. Je rug, benen, armen, zelfs je handpalmen en voetzolen, worden als een geheel beschouwd en dus vaak in één beweging gemasseerd. Daarom word je ook minder afgedekt met doeken. Als masseur gebruik ik zowel mijn handen als mijn onderarmen. Daardoor voelt het lichaamscontact intenser. Vaak ervaren mensen deze massage als koesterend.

 

Deze massage gebeurt met een mengeling van warme kokosolie, sesamolie en zonnebloemolie.

 

75 minuten - 60 euro

90 minuten - 70 euro

 

Maak je afspraak via dit formulier