Voel ... ontspan ... voel je ontspannen ...
Welkom » Hawaiaanse massage

Hawaïaanse massage – Met fluwelen handen … en armen

Zin in een bijzondere ervaring? Kies dan voor een Hawaïaanse massage. Je wordt met handen én onderarmen gemasseerd. Lange, trage bewegingen over het hele lichaam zorgen ervoor dat je langzaam wegzakt in een toestand van diepe ontspanning. 

 

Je rug, benen, armen, zelfs je handpalmen en voetzolen, worden als een geheel beschouwd en dus vaak in één beweging gemasseerd. Daarom word je minder afgedekt met doeken. Verwacht je aan lange vloeiende bewegingen over heel je lichaam. Hierbij gebruik ik vooral mijn onderarmen. Daardoor voelt het lichaamscontact intenser. Vaak ervaren mensen deze massage als koesterend.

 

De massage wordt ook wel Lomi Lomi massage genoemd. Lomi is de Hawaïaanse term voor massage. Het betekent 'drukken, kneden, wrijven', maar ook 'met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken'. Deze massage ontstond duizenden jaren geleden op de Hawaïaanse eilanden. De technieken weerspiegelen ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven. Ze zijn gebaseerd op traditionele dansrituelen. 

 

Deze massage gebeurt met een mengeling van warme kokosolie, sesamolie en zonnebloemolie.

 

75 minuten - 60 euro

90 minuten - 70 euro

 

Maak je afspraak via dit formulier