Voel ... ontspan ... voel je ontspannen ...

Workshop massage voor duo's 

Tijdens deze workshop van 3 uur leer je samen met je partner, goede vriendin of vriend de basistechnieken van een massage. Hierna zijn jullie in staat elkaar een degelijke ontspannende massage te geven. Jullie bepalen zelf het tijdstip en je volgt je eigen ritme.

  

Deze workshop is een prima alternatief voor een klassieke duomassage. Jullie kunnen om beurten op elkaar oefenen zodat jullie op het einde van de workshop allebei een aantal basistechnieken geleerd hebben. Maar bovendien hebben jullie allebei 90 minuten kunnen genieten van een massage.

 

Tijdens de workshop komt de anatomie kort aan bod, maar je krijgt geen uitgebreide theorie. De nadruk ligt op het oefenen. Eerst krijg je een korte demonstratie en daarna mag je het meteen zelf proberen. Je partner geeft feedback, want kan jouw massage vergelijken met die van de lesgever.

 

Omdat we maar 3 uur hebben, beperken we ons in principe tot de rug en de achterkant van de benen. Vervolgsessies zijn mogelijk. Na de workshop krijgen jullie een beknopte cursus mee.

 

Workshop van 3 uur - 130 euro voor 2 personen

 

Maak je afspraak via dit formulier.